nieuws

Eyzenga maakt performance adviseur en verzekeraar inzichtelijk

Archief

DossierNet heeft een reeks methodes bedacht waarmee het imago van de financieel adviseur naar eigen zeggen blijvend wordt verbeterd. De kern van dit alles wordt gevormd door de website financialsbeoordeeld.nl. Hier krijgt het intermediair de mogelijkheid om verzekeraars en banken op verschillende onderdelen te beoordelen op hun dienstverlening. Uit de verschillende cijfers wordt vervolgens een performance-cijfer gedistilleerd.

Eyzenga maakt performance adviseur en verzekeraar inzichtelijk

Deze allesomvattende conclusie wordt vervolgens doorgeplaatst naar de nieuwe consumentenportal Zekerkiezen.nl. Eind februari moet dit alles live gaan. Naast de beoordelingen wordt hier tevens inzichtelijk gemaakt hoe de marge van geldverstrekkers zich ontwikkelt. Dat gebeurt via een afgeleide van de ‘rentegrafiek’ van DossierNet. Niet alleen aanbieders worden beoordeeld, ook de adviseur zelf komt aan de beurt. Hiervoor is de methode Adviseurs Beoordeeld bedacht, een half gesloten intranet waarbinnen de consument een beoordeling kan geven over zijn eigen Financieel Adviseur. De beoordeling kan uitsluitend plaatsvinden via een icoontje op de eigen website van de betrokken adviseur.

 

De leadgenerator, tot slot, nodigt bezoekers van zekerkiezen.nl uit om direct een eigen adviseur te zoeken. Op postcode worden de naw-gegevens en het webadres getoond van de dichtstbijzijnde adviseur, plus het cijfer van hun gemiddelde beoordelingen. Kantoren worden bij minimaal 5 beoordelingen pas zichtbaar voor de consument. Dit aantal dient volgens Rien Eyzenga, directeur DossierNet, jaarlijks te stijgen. Om vermeld te blijven, dient een kantoor per kwartaal minimaal twee verzekeraars compleet te beoordelen.

Reageer op dit artikel