nieuws

Eerste pensioendiploma’s uitgereikt

Archief

De Stichting EBFS (Exameninstituut Beroepsonderwijs Financiële Sector) heeft aan dertien kandidaten het Wft-Pensioendiploma uitgereikt. Zij hebben het examen middels de zogeheten EVC-procedure met succes afgerond.

Eerste pensioendiploma’s uitgereikt

Volgens EBFS zijn het de eerste Wft-pensioendiploma's die zijn behaald. Via het EVC-traject kunnen met name de ervaren pensioenadviseurs in korte tijd voldoen aan de nieuwe opleidingseis. Een van de geslaagden is John Martens, pensioenadviseur en eigenaar van Egregius in Houten. Naast het inleveren van een portfolio met adviesdossiers deed hij begin december een assessment. "Wij denken erover om ook pensioenadviesdiensten aan te bieden aan kantoren die met die activiteiten stoppen."

Reageer op dit artikel