nieuws

Consumentenbond tipt uitvaartpolissen Dela en Nuvema

Archief

Volgens een test van de Consumentenbond zijn Dela en Nuvema de meest aangewezen partijen om een uitvaartverzekering bij te sluiten. De bond wijst in de meest recente Consumentengids geen ‘beste koop’ aan, maar adviseert deze twee partijen via een beslisboom.

Consumentenbond tipt uitvaartpolissen Dela en Nuvema

De Consumentenbond vergeleek 22 producten van 19 aanbieders. De naturaverzekering van Dela is volgens de test de beste keuze bij een sobere begrafenis en voor mensen met spaargeld die de prijs belangrijk vinden. Prijsbewuste consumenten met minder geld zouden naast de naturapolis een aanvullende verzekering voor een geldbedrag moeten sluiten, "bijvoorbeeld van Dela".
Een uitvaartverzekering op maat, "bijvoorbeeld van Nuvema", is de beste keuze voor klanten die hun uitvaart vooral volgens eigen wens willen laten verlopen, zo concludeert de Consumentenbond. De geldverzekering van ABN Amro en de naturapakketten van Ardanta, Dela, Monuta, Nuvema en PC Hooft scoren het beste op waardevastheid. Het beste rendement op de premie geeft de naturaverzekering van Dela. 

Reageer op dit artikel