nieuws

Bovemij hervat provisie voor Waerdevol en Innofin

Archief

Na ‘intensieve gesprekken’ tussen FlexFront, Bovemij en de curator van de vorig jaar failliet verklaarde serviceprovider Inbiznis, is Bovemij bereid gevonden de betalingsstroom van de provisiegelden van de lopende Waerdevol- en Innofin-polissen weer op gang te brengen.

 

Het betreft de doorlopende en afsluitprovisie vanaf 1 juli 2010 over de woonlastenportefeuille die vóór de datum van het faillissement van Inbiznis is opgebouwd.

 

FlexFront heeft sinds de overname van Woontrust op 1 juli van dit jaar ook de afwikkeling van uitstaande provisiebetalingen vanuit het Inbiznis-dossier opgepakt. Na succesvolle resultaten met ING, Aegon, Nationale-Nederlanden en Florius is FlexFront naar eigen zeggen nu ook zo ver dat Bovemij de uitstaande provisiegelden gaat overmaken aan de oorspronkelijke bemiddelaars.

 

Bovemij heeft besloten geen gebruik te maken van de door FlexFront opgestarte provisieadministratie en de uitbetaling te laten lopen via de Callas Group in Amstelveen. Bovemij zal de provisies over de periode tot en met december 2011 uitbetalen in januari 2012. De doorlopende provisie zal vanaf die datum maandelijks worden uitgekeerd.

 

Reageer op dit artikel