nieuws

AVB richt zich op uitbesteding binnendienst

Archief

In het Friese Wijnjewoude zijn Sander Ancher en Jaap Laanstra samen een nieuwe onderneming begonnen onder de naam AVB Groep. Het duo mikt op de markt voor uitbesteding van binnendiensten door assurantiekantoren. “Veel tussenpersonen hebben moeite om daar goed personeel voor te vinden. Bij ons kunnen ze dat tegen een veel lager tarief krijgen.”

AVB richt zich op uitbesteding binnendienst

AVB Groep werkt met een eigen assurantiepakket (Assistent), waarin de administratie wordt verwerkt. "In dit pakket kunnen onbeperkt subkantoren worden ingevoerd, waarbij klanten alleen voor dat deel zichtbaar zijn." Vanuit die administratie staat het bedrijf kantoren bij in aanvragen, schadebehandeling, telefoondienst, mutaties en beantwoording van vragen. "We geven geen advies en zijn zelf geen bemiddelaar", benadrukt Sander Ancher. Hij was eerder hoofd binnendienst bij de kantoren Elico (Leeuwarden) en Hofstede (Drachten) en ontmoette bij dit laatste kantoor zijn huidige compagnon Jaap Laanstra.
AVB Groep heeft z'n dienstverlening in drie pakketten ingedeeld: basis-, middel- en fullservice.

Reageer op dit artikel