nieuws

Aegon blundert met pensioenen

Archief

De Rotterdammer Cor Hersbach (80) kon zijn ogen niet geloven toen hij tussen kerst en oud en nieuw zijn pensioenoverzicht van Aegon kreeg. Daarin stond dat zijn vrouw Ada na zijn overlijden geen pensioen meer zou krijgen. Een enorme blunder van Aegon, naar nu blijkt.

Aegon blundert met pensioenen

De verzekeringsmaatschappij heeft zo'n 5.000 pensioengerechtigden per abuis gemeld dat ze geen recht meer hebben op een nabestaandenpensioen. De afgelopen dagen kreeg Aegon meer dan honderd telefoontjes binnen van geschrokken mensen. Aegon gaf gisteren met het schaamrood op de kaken toe dat er bij het drukken van de pensioenoverzichten iets 'gruwelijk is misgegaan'.   "We hebben echt lopen blunderen." Aegon stuurt de geschrokken klanten een excuusbrief.
(De Telegraaf, pag. 3) 
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Nederland geplaagd door stormschade
(De Telegraaf, pag. 11)

Hogere hypotheekrente, goedkoper kort krediet
(De Telegraaf, pag. 29)
Norm lening huis gelijk
(De Gelderlander, pag. 1)

Duurste jaar voor verzekeraar
(De Gelderlander, pag. 13)

Reageer op dit artikel