nieuws

Kortingen en extra diensten via Europeesche

Archief

Europeesche Verzekeringen wil meer zijn dan een verzekeraars en Nederlanders helpen om meer uit hun vrije tijd te halen. Dat is de gedachte achter het concept ‘Europeesche Meer’. Onder deze noemer biedt de reis- en recreatieverzekeraar klanten een serie producten en diensten aan, waarmee ze beter voorbereid op reis kunnen gaan.

Kortingen en extra diensten via Europeesche

Voorbeelden zijn een korting op een zonnebril op sterkte van Pearle, maar ook een gratis app met medische informatie in zeven talen, UV-werende kleding van Kids2Protect, een ski-outfit van H2O en een beschermhoes voor smartphones of tablets van Sunwebshop.nl. Europeesche lanceert Meer nu met producten die handig kunnen zijn op reis. Binnenkort volgen speciale diensten voor andere verzekerden, zoals motor-, boot- en caravanbezitters.
Ter promotie van Europeesche Meer start op 26 december een online campagne en een radiocampagne op radio 2, 3 en 538. Met het aanvullende aanbod wil de Europeesche meer zijn dan alleen verzekeraar. "We willen er niet alleen achteraf zijn voor onze klanten als er iets mis is gegaan, maar hen ook zoveel mogelijk helpen om vervelende onderbrekingen te voorkomen", zegt directievoorzitter Gerard ten Brincke. "Alle producten en diensten van Meer dragen bij aan meer vrije tijd voor onze klanten."

Reageer op dit artikel