nieuws

Welke komt met risicopolis onder WoonLife-label

Archief

Serviceorganisatie Welke Financiële Diensten heeft de eigen WoonLife-productlijn uitgebreid met een overlijdensrisicoverzekering. Risicodrager is Reaal. Het product heeft een premiekorting voor niet-rokers en kent geen en-blocclausule.

Welke komt met risicopolis onder WoonLife-label

Daarnaast kunnen kinderen worden meeverzekerd. De aanvraag en gezondheidsverklaring kunnen via de hypotheeksoftware van Welke digitaal worden verstuurd. De polis is zowel met provisie als volledig netto te sluiten.
"We zien dat bankspaarproducten nog steeds erg populair zijn. De WoonLife ORV biedt adviseurs een prima oplossing om het overlijdensrisico in combinatie met dergelijke producten adequaat af te dekken", zegt Welke-directeur Cor Zwaan.

Reageer op dit artikel