nieuws

Twintigjarige aan het roer bij Welten

Archief

Een iPad, een smartphone, een maatkostuum en een lease-auto; dat is het ‘gereedschap’ waarmee de twintigjarige Ivo Hopmans wordt toegerust als hij in januari gaat beginnen aan zijn stage van een half jaar als ceo bij opleidings- en detacheringsbureau Welten in Vessem. Hopmans kwam het afgelopen weekend na een aantal selectieronden als beste kandidaat voor de ‘droomstage’ uit de bus.

Twintigjarige aan het roer bij Welten

In september deed Welten een oproep aan alle laatstejaars hbo- en hbo+-studenten zich aan te melden en daarmee kans te maken een half jaar stage te lopen als de hoogste baas van Welten. Uit de aanmeldingen werd na een online opdracht een selectie gemaakt, waarna veertig studenten werden uitgenodigd voor het zogeheten Challenge Weekend, gevuld met opdrachten en workshops. Hopmans, die International Real Estate & Facility Management studeert aan de NHTV in Breda, liet zien over de juiste inhoud te beschikken en bovendien in staat te zijn deze op een pakkende manier te presenteren, aldus de jury.
Gedurende zijn stage zal Hopmans (links, naast oprichter Cees Welten) onder meer deelnemen aan directiebesprekingen en vergaderingen met de raad van commissarissen. Bovendien ontvangt hij – net als de laatste negen overgebleven kandidaten – een baangarantie van Welten.

Reageer op dit artikel