nieuws

Solera koopt Commerce Delta

Archief

Solera, een voornaam aanbieder van software voor de autoschadebranche, heeft Commerce Delta overgenomen. Dit bedrijf in Sint-Oedenrode biedt onder de naam Delta/W software voor autoschadeherstel- en carrosseriebedrijven, dealers en caravan- en recreatiebedrijven. Commerce Delta wordt een werkmaatschappij van Solera, net als ABZ, AUTOonline en Market Scan dat al zijn.

Solera koopt Commerce Delta

Solera zegt met de aankoop van het Brabantse softwarehuis in Nederland haar productaanbod verder uit te breiden. "Voor schadeherstelbedrijven die gebruik maken van Delta/W betekent de samenwerking dat de diensten van Commerce Delta nog verder geïntegreerd worden met de dienstverlening van Solera-dochter ABZ. Dit zorgt voor verdere optimalisatie van efficiency in het schadeafhandelingsproces", zo claimt Solera.

Reageer op dit artikel