nieuws

Schaft vertrekt bij Meijers

Archief

Algemeen directeur Michel Schaft vertrekt per 1 maart bij Meijers Assurantiën, een van de 25 grootste intermediairbedrijven van ons land. Hij doet dat “om in alle rust een nieuwe wending aan zijn loopbaan te geven”.  De taken van Schaft zullen worden waargenomen door zijn mededirectieleden Daniël de Swaan en Ton Stalenhoef.

Schaft vertrekt bij Meijers

Schaft was sinds 2005 algemeen directeur bij Meijers, waar hij in 2000 in dienst kwam. "Nu kijk ik uit naar een periode om afstand te nemen en om mij te bezinnen op de volgende stappen die ik ga zetten." Hij heeft zijn vertrek dinsdag aan het personeel bekendgemaakt. Er zal buiten Meijers gezocht gaan worden naar een opvolger voor Schaft. "Directie en commissarissen beraden zich over passende vervolgstappen. De zelfstandigheid van het bedrijf blijft daarbij gehandhaafd", laat Meijers weten.

Reageer op dit artikel