nieuws

Merkle wordt nieuwe CFO Allianz

Archief

Onder voorbehoud van goedkeuring door DNB zal Thomas Merkle (42) per 1 januari toetreden tot de groepsdirectie van Allianz Nederland in de functie van financieel directeur (CFO). Merkle heeft de afgelopen jaren internationale management- en bestuurservaring opgedaan binnen Allianz.

Merkle wordt nieuwe CFO Allianz

De huidige CFO, Dirk Schoon, zal zijn carrière voortzetten bij Allianz Mexico, waar hij eveneens per 1 januari de financiële topman wordt.
Door de positiewisseling zal de groepsdirectie van Allianz Nederland per 1 januari bestaan uit Ron van het Hof (CEO), Thomas Merkle (CFO), Eric Schneijdenberg (Policy Issuance and Servicing & Claims), Sjoerd Laarberg (Sales & Distribution) en Paul Grimberg (Operations, IT en Market Management).

Reageer op dit artikel