nieuws

ING biedt bankklanten ziektekostenpolis VGZ

Archief

ING gaat de 8,9 miljoen rekeninghouders een aanbod doen voor een aantrekkelijk geprijsde zorgverzekering van VGZ. Binnen de ING-collectiviteit kunnen zij 10% korting krijgen op zowel de basispremie als de aanvullende premies. ING zegt met het aanbod klanten te willen helpen om de zorgkosten zo laag mogelijk te houden.

ING biedt bankklanten ziektekostenpolis VGZ

De basispremie voor de Plus Zorgverzekering van VGZ wordt voor ING-klanten per maand € 97,42. De 10% korting die ook geldt voor de aanvullende verzekeringen kent één uitzondering: de tandartszorg. Ter promotie zijn de aanvullende dekkingen voor ING-klanten de eerste twee maanden gratis.
Klanten met een betaalrekening bij ING kunnen gebruik maken van het aanbod, maar sluiten de verzekering rechtstreeks af bij VGZ. ING zal de ziektekostenpolis vooral via de eigen website promoten en ontvangt per polis een vast bedrag als distributievergoeding.
"We hebben bij de keuze voor VGZ goed gelet op de prijs en kwaliteit van de zorgverzekering", zegt Vincent van den Boogert, directeur Marketing van ING. Volgens hem is de dekking erg uitgebreid.
In 2004 werd ONVZ risicodrager en uitvoerder van de zorgpolissen van Nationale-Nederlanden. Dat gebeurt sinds vorig jaar niet meer onder het label NN maar onder het eigen ONVZ-label; opdrachtgever blijft ING. "ING Bank zocht een prijsaanbieding en dan moet je niet bij ons zijn", verklaart ONVZ-directievoorzitter Erno Kleijnenberg de actuele keuze van ING voor VGZ.

Reageer op dit artikel