nieuws

CONCEPT Xenter en Bureau Zorgplicht slaan handen ineen

Archief

Serviceprovider Xenter (Veldhoven) en Bureau Zorgplicht (Eindhoven) gaan per 1 december samenwerken onder de naam BZP Xcellent Adviseren. Daarmee moet het intermediair worden ‘ontzorgd’ op het gebied van inventarisatie en nazorg.

BZP Excellent Adviseren is bedoeld voor de financieel adviseur die zich enkel met de leuke dingen van het vak wil bezig houden en dat is adviseren. BZP Xcellent Adviseren ontzorg de financieel adviseur volledig in het gehele adviestraject.
Ruben van den Berg van Bureau Zorgplicht zegt: “Wij doen waar we goed in zijn en dat is implementatie van nazorgtrajecten en inventarisaties. Maar onze bevindingen dienen te worden opgevolgd door de financieel adviseur”. Wilbert Docters van Xenter zegt: “Na die opvolging nemen wij het van de financieel adviseur over, onze midoffice verwerkt het advies en zet dit om in offertes en/of aanvraagformulieren. De adviseur gaat terug naar de klant, concretiseert een en ander en dan neemt onze backoffice het weer over. Het digitale dossier wordt permanent door ons onderhouden en is gekoppeld aan Nationale Hypotheekbond”

Het traject van BZP Xcellent Adviseren hebben wij al uitvoerig getest bij diverse aangesloten intermediairs van Xenter. De aangesloten kantoren zagen hun kosten dalen en opbrengsten aanzienlijk stijgen.

BZP Xcellent Adviseren is bedoeld voor financiële adviseurs die echt efficiënt willen werken.

Reageer op dit artikel