nieuws

AssuPortaal mikt op kostenbesparing bij intermediair

Archief

Serviceorganisatie BB Assurantie Service (Alkmaar) is samen met administratief dienstverlener FDPlaza, automatiseringsbedrijf Managed-IT en internetbedrijf Yoron het dienstenplatform AssuPortaal voor het intermediair begonnen. “Gezamenlijk bieden we een platform waar het intermediair écht iets aan heeft”, beloven de initiatiefnemers.

AssuPortaal mikt op kostenbesparing bij intermediair

Met AssuPortaal.nl wil het platform de administratieve lasten bij tussenpersonen verlichten en de efficiency verhogen. "Met Assuportaal.nl zijn innovatieve technieken en diensten zonder grote investeringen voor ieder zelfstandig tussenpersoon bereikbaar. Door efficiënte bedrijfsvoering kan daarbij zelfs een kostenbesparing tot 30% gerealiseerd worden."
Tussenpersonen kunnen bij AssuPortaal de polisadministratie en de financiële administratie uitbesteden; via Yoron kan een eigen website worden opgezet. De kosten bedragen (vanaf) € 225 per maand. Verder is het mogelijk een online kantooromgeving te laten ontwikkelen en de telefoon bij afwezigheid te laten beantwoorden.

Reageer op dit artikel