nieuws

Adfiz-kantoor Eickhoff failliet

Archief

Op aanvraag van eigenaar Pim Botter heeft de rechtbank Utrecht het faillissement uitgesproken over Eickhoff & Credential Verzekeringen. Het assurantiekantoor in Mijdrecht was lid van brancheorganisatie Adfiz.

 

Botter was er in 2007 mee begonnen, toen hij een portefeuilledeel met windmolenverzekeringen meenam uit MontClair. Leegloop van verzekerde boeren die met hun windmolens onderdak zoeken bij Rabobank, is nu echter een voorname oorzaak voor het faillissement, vertelt Botter.

 

Bij Eickhoff & Credential was nog één werknemer in dienst. Groot zal het verdriet om het echec van zijn werkgever niet zijn: exact op de faillissementsdatum bereikte hij namelijk de 65-jarige leeftijd. Bij curator De Jong hebben zich al enkele gegadigden voor de portefeuille gemeld.

 

Has van Beek

Begin deze maand werd eveneens het faillissement uitgesproken over Has van Beek Financiële Dienstverlening. Het kantoor zetelde in Dronten, na eerder Harderwijk als vestigingsplaats te hebben gehad. De vennoten Has van Beek (64) en Rob van Gaal (51) zijn beiden ook persoonlijk failliet verklaard.

 

Eind oktober verklaarde de Haagse rechtbank de vennootschap Swerissen Hypotheken en Financiële Planning failliet. Het kantoor van Erik Swerissen (53) was laatstelijk gevestigd in Alphen aan den Rijn, daarvoor in Almere en Oostwoud. Een inschrijving in het AFM-register van financiële dienstverleners was er niet meer.

 

Reageer op dit artikel