nieuws

Actie Movir: vijf jaar premiekorting op aov

Archief

Starters die kiezen voor een Movir-arbeidsongeschiktheidsverzekering, jonger zijn dan 45 jaar en niet langer dan drie jaar geleden een eigen onderneming zijn begonnen, komen bij Movir in aanmerking voor een starterskorting. Deze kan, afhankelijk van de contractsduur, over maximaal vijf jaar worden uitgesmeerd.

Actie Movir: vijf jaar premiekorting op aov

Starters die kiezen voor een contractsduur van vijf jaar, ontvangen 25% korting op de premie in het eerste jaar, 20% in het tweede jaar, 15% in het derde en vierde jaar en 10% in het vijfde jaar. Verzekerden die kiezen voor een 1-jaarscontract en dat steeds verlengen, ontvangen 25% korting in het eerste jaar, 15% in het tweede jaar en 10% in het derde jaar.
Naast de starterskorting biedt Movir aov-verzekerden de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van coaching en counseling, bijvoorbeeld als de balans tussen werk en privé verstoord dreigt te raken."Een eigen onderneming of praktijk kost veel tijd en dat kan een enorme impact hebben op het thuisfront en het sociale leven. Wij bieden hulp om die goede balans tussen werk en privé te houden, 24 uur per dag, zeven dagen per week op het moment dat het de verzekerde uitkomt", aldus Movir-directeur Louis van Drunen.

Reageer op dit artikel