nieuws

Worp Assurantiën failliet

Archief

De rechtbank in Haarlem heeft het vanuit Utrecht opererende Worp Assurantiën failliet verklaard. Het kantoor was lid van Adfiz. Eigenaar is Iwan Worp, die in Purmerend het accountants- en administratiekantoor Worp Advies runt.

Worp Assurantiën failliet

Hij wil met de curator de mogelijkheden van een eventuele doorstart bespreken. Het assurantiekantoor werd bestuurd door John Nieuwkerk.
Afgelopen week eindigden nog drie andere assurantiekantoren in een faillissement, maar geen van die drie beschikte meer over een AFM-vergunning. Het gaat om Harp Financiële Diensten (Beverwijk) van eigenaresse Karin de Haas, EsCe Financiële Diensten (Hooghalen), die enig aandeelhouder was van de begin 2010 gefailleerde IZH Groep, en Verzekerdesk (Leeuwarden). De laatste vennootschap was een van de vele BV's van de Human Invest Group van faillissementsfraudeur Jos Wagemans.

Reageer op dit artikel