nieuws

Veldsink neemt De Lind over

Archief

Veldsink Groep neemt per 1 november De Lind Groep in Oisterwijk over. De portefeuille van De Lind bestaat uit 12.000 relaties, die gezamenlijk 39.000 polissen hebben. De 34 medewerkers zullen bij Veldsink in dienst treden, terwijl de huidige managers van De Lind (Jan Zegers en Arie Schouten) de kantoren in Oisterwijk respectievelijk Boxtel blijven leiden.

Veldsink neemt De Lind over

De Lind Groep bestaat op dit moment uit De Lind Assurantiegroep, De Lind Assuradeuren en De Lind Consult (advies en beheer pensioenen). De omzet van het Brabantse intermediairbedrijf was vorig jaar € 3,3 mln, tegen € 3,4 mln in 2009 en ruim € 4 mln in 2008.  Het volmachtbedrijf zal worden samengevoegd met VCN, het assuradeurenbedrijf van Veldsink.

Veldsink zegt dat de overname precies in de bedrijfsfilosofie past: "lokale kantoren met voldoende omvang die dicht bij de klant staan en gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van het moederbedrijf", aldus Stefan Bell. "Denk daarbij bijvoorbeeld aan specialistische kennis, ICT, personeelszaken en administratie."

Directeur Tom Peters van De Lind Groep geeft geen toelichting op de transactie: "De regie ligt bij Veldsink".

Reageer op dit artikel