nieuws

Starters

Archief

Oxygen Insurance Consulting (Offingawier)

De vestigingsplaats van Oxygen Insurance Consulting is het Friese dorpje Offingawier. Neil Bennet, de 39-jarige eigenaar van dit bedrijf, omschrijft de bedrijfsactiviteit als consultancy op het gebied van verzekeringen. Bennet heeft de vergunning van toezichthouder AFM nog niet binnen.
 
B2BSure (Amersfoort)
Marcel Bezemer is bezig met de voorbereiding voor de start van B2BSure. Het bedrijf richt zich vooral op schade, zorg en inkomen en gaat grotendeels online werken. Bezemer heeft jaren gewerkt bij verzekeringsmakelaars Marsh en Willis en was ook als zelfstandig consultant actief. Het wachten is op de AFM-vergunning.
 
Risico- en kostenReductie Rouw (Veessen)
Advies en bemiddeling inzake risicobeheer en verzekeringszaken staan genoemd in de bedrijfsomschrijving van het nieuw opgerichte bedrijf in Veessen. Eigenaar is de 47-jarige René Rouw, die al jaren werkzaam is als accountmanager. De AFM-vergunning is nog niet afgegeven.

Reageer op dit artikel