nieuws

Route Mobiel biedt autopolis

Archief

Route Mobiel biedt voortaan een autoverzekering onder eigen label aan. Het gaat om een licht uitgeklede versie van de polis van Zelf.nl, het internetlabel van Proteq en daarmee SNS Reaal.

 

Het onderdeel pechhulp is uit de reguliere dekking gehaald, waarmee de premie nog iets lager uitvalt dan die van Zelf.nl. Of dat en topnotering oplevert, is nog onduidelijk: het aanbod van Route Mobiel is in vergelijkingssites nog niet opgenomen.

 

Die pechhulp zou de klant natuurlijk moeten betrekken bij Route Mobiel zelf. "De autoverzekering van Route Mobiel voorkomt dubbeldekkingen, waardoor de consument voor elke service maar één keer betaalt en één loket heeft", zo luidt de aanprijzing. Die pechhulpdekking sluit veel voorkomende pechsituaties als lekke banden, starthulp en verkeerde brandstof niet uit en beperkt zich evenmin, zoals volgens Route Mobiel in de meeste autoverzekeringen het geval is, tot alleen jonge auto’s.

 

Onderscheidend

"Bij het ontwikkelen zijn we op zoek gegaan naar een onderscheidende propositie", aldus commercieel directeur Edward Reinderts. De opsomming van kenmerken van de Route Mobiel-autoverzekering is overigens weinig vernieuwend: simpel online af te sluiten, scherp geprijsd, geen dubbele dekking en dagelijks opzegbaar.

 

In mei van dit jaar introduceerde Route Mobiel al een reisverzekering. Het bedrijf zegt hulpverlening te bieden in 44 landen in Europa. "Klanten worden snel op weg geholpen door de inzet van ruim 1.300 deskundige pechhulpverleners, verspreid over maar liefst 180 uitvalspunten in Nederland."

 

Reageer op dit artikel