nieuws

Overstapservice van Ditzo met een artiest naar keuze

Archief

Op de polisadministraties van de Nederlandse zorgverzekeraars wordt het in december een vrolijke boel. Dan kunnen ze namelijk bezoek verwachten van de ‘real life-overstapservice’ van Ditzo.

 

Met zangers, cheerleaders, een illusionist of een kunstschaatser vermomd als reuzenkip komt Ditzo dan aankondigen dat een verzekerde heeft besloten om de zorgpolis op te zeggen en bij de internetverzekeraar van ASR onder te brengen.

 

Ditzo heeft vanaf medio november een zorgverzekering in het assortiment en geeft bestaande en nieuwe klanten met de Overstapservice naar eigen zeggen de kans om op een ‘waardige’ en persoonlijke manier afscheid te nemen van hun huidige zorgverzekeraar.

 

"Om overstappen ook nog eens leuk te maken, mag jij mee bepalen met welke act je je zorgverlener wilt laten bedanken", luidt het op de website. "Vanaf vandaag kunnen mensen die willen overstappen naar de zorgverzekering van Ditzo op de website kiezen uit vijf acts, die klaar staan om ‘live’ afscheid te nemen van hun huidige zorgverzekeraar." De artiest met de meeste stemmen gaat in december persoonlijk bij het hoofdkantoor van een aantal zorgverzekeraars langs om hen op een bijzondere manier te bedanken.

 

De artiesten, die zijn geselecteerd na een auditie waar meer dan vijftig acts aan hebben deelgenomen, staan met ieder een eigen filmpje op YouTube en op de Ditzo Overstapservice.

 

in de competitie van Ditzo om de ‘real life-overstapservice’ handen en voeten te geven.

Reageer op dit artikel