nieuws

Op internet in één minuut letselschade getest

Archief

De Verenigde Letselschade Bureaus Nederland (VLB) heeft een test ontwikkeld, waarmee slachtoffers binnen één minuut te zien krijgen of zij voor een eventuele schadevergoeding in aanmerking komen. De test is “ontwikkeld met behulp van zeer ervaren letselschade experts”.

Op internet in één minuut letselschade getest

Volgens de VLB zoeken letselschadeslachtoffers steeds vaker via internet naar hulp of juridische bijstand omtrent hun letsel, waar zij "vroeger vooral via de tussenpersonen werden verwezen naar een letselschadebureau". De nu ontwikkelde 'letselschadetest' moet in die behoefte voorzien. Op die manier "spelen letselschadebureaus in op de veranderende markt en dan vooral de manier waarop klanten de bureaus weten te vinden".

Reageer op dit artikel