nieuws

NN past autopremies aan in pakketpolis ZPP

Archief

Nationale-Nederlanden heeft met ingang van 1 oktober premiewijzigingen doorgevoerd voor nieuwe autoverzekeringen in het ZekerheidPakket Particulieren (ZPP). De bestaande portefeuille zal met ingang van 1 november per hoofdvervaldatum worden aangepast.

 

"Voor de WA, WA-casco en WA-Extra Personenautoverzekeringen is namelijk minder WA schade uitgekeerd dan verwacht. Maar de schade aan eigen voertuigen die is gedekt op de Extra-dekking is hoger uitgevallen", aldus NN. Daarom is de premie voor de WA-dekking van de personenautoverzekering met 5% verlaagd, terwijl de premie voor de Extra-dekking (voor schade aan het eigen voertuig) is verhoogd met 10%. De premie voor de cascodekking verandert ditmaal niet, maar is vorig jaar al met gemiddeld 10% verlaagd.

 

Reageer op dit artikel