nieuws

‘Meer verzekeraars gaan werkwijze NN volgen’

Archief

Top vijf

De ontwikkelingen bij NN beheersten het nieuws in de afgelopen weken, want de aankondiging dat de helft van de RVS-adviseurs geen plaats krijgen in de loondienst van NN is het op een na meest gelezen item.
In de top 5 van meest gelezen berichten staan verder 'Harde ingrepen treffen Optima', 'Delta Lloyd start wervingscampagne' en 'Pas op voor slinkse financiële adviseurs'. Dat laatste bericht, afkomstig uit Elsevier, zorgde voor een stortvloed van verontwaardigde reacties. "Is dit een stukje Koefnoen of zo? Ik vond het wel geinig", zo reageerde 'Mr MaxMax' nuchter.
 
Peiling
Over de ontbinding van de STFD lopen de meningen uiteen, zo wijst de peiling onder de AM Web-bezoekers uit. Ruim twee derde van hen zal er echter geen traan om laten; van hen betreurt de helft wel het vervallen van de korting op de AFM-nota. Bijna een op de drie stemmers geeft aan de stichting te zullen missen.
 
 

Ontbinding van de STFD:

ervaar ik als een gemis

395

welnee, terecht, overbodig vehikel

389

alleen jammer van die korting op de AFM-nota

460

Reageer op dit artikel