nieuws

Hoeijmakers neemt portefeuille Sanders over

Archief

Hoeijmakers Groep in Kessel heeft de portefeuille van het failliete Assurantieadviesburo Sanders in het nabijgelegen Reuver gekocht.

 

Door de aankoop van deze portefeuille met circa 400 verzekerden en een omzetbelang van _ 80.000 stijgt het klantenbestand van Hoeijmakers naar 11.000. De omzet van het Limburgse intermediairbedrijf ligt nu op _ 2,7 mln.

 

"Reden van het faillissement was vooral de teruglopende omzet, waardoor er problemen met de rekening-courantpositie ontstonden", aldus directeur Ruud Hoeijmakers. "Het failliete bedrijf had, naast ondernemer Cor Sanders, nog één personeelslid dat mogelijk bij ons in dienst treedt", zegt Hoeijmakers.

 

Volmacht Aegon

De Hoeijmakers Groep heeft verder onlangs een volmacht van Aegon gekregen. Het bedrijf had al volmachten van Nationale-Nederlanden, Europeesche, Monuta en Arag en heeft tevens een postagentschap van RegioBank.

 

Sanders in Reuver stijgt de omzet van het bedrijf van de broers Ruud links) en Ralf Hoeijmakers naar een omzetniveau van _ 2,7 mln.

Reageer op dit artikel