nieuws

eyeOpen komt met Leenmatcher

Archief

Internetbedrijf eyeOpen heeft de Leenmatcher ontwikkeld, een hulpmiddel waarmee consumenten kunnen zien hoe andere Nederlanders lenen en welke lening geschikt voor hen is. Na het beantwoorden van negen vragen op internet worden de leningen van alle aanbieders vergeleken en krijgt de consument een “eerlijke match die bij hem past”.

eyeOpen komt met Leenmatcher

In Nederland staat één op de vier gezinnen rood, meldt eyeOpen. In totaal  zou het om een roodstand van € 9,5 mld gaan. De rente die zij hiervoor betalen is met gemiddeld 14,5% veel te hoog; Nederland zou hiermee € 760 miljoen kunnen besparen, stelt het bedrijf.
"Het is onthutsend dat zo veel gezinnen rood staan. Gelukkig kunnen wij hen helpen om in zo'n situatie slimmer met hun geld om te gaan door het om te zetten in een lening die het beste bij hen past",  zegt Diederick van Thiel, samen met Rosali Waleson eigenaar van eyeOpen. Het internetbedrjf dat zich de 'social opinion' van Nederland noemt, interpreteert het koopgedrag en de ervaringen van grote groepen Nederlanders en het adviesgedrag van grote groepen adviseurs. "Zo helpt eyeOpen.nl Nederland om hun financiële zaakjes wel goed te regelen."

Reageer op dit artikel