nieuws

Delta Lloyd start wervingscampagne

Archief

Terwijl Aegon, Rabobank en ABN Amro reorganisaties inzetten, gaat Delta Lloyd Groep nieuwe medewerkers werven. Deze week start een arbeidsmarktcampagne waarin circa 200 medewerkers van het concern de hoofdrol spelen.

Delta Lloyd start wervingscampagne

Daarmee wil Delta Lloyd een reëel beeld schetsen van het bedrijf en de werknemers. "Niet gekunsteld, geen franje, gewoon zoals ze zijn. Zodat je werkelijk kunt zien hoe Delta Lloyd Groep is. Een mooie mix aan mensen. Mensen die keihard werken voor de klant, gedreven professionals zijn, willen groeien, maar vooral zichzelf zijn."
De campagne begint deze week met radiocommercials (op Radio 538, 3FM, Q-Music en BNR), een landelijke abricampagne, online advertenties en een nieuwe website (www.werkenbijdeltalloydgroep.nl).

Reageer op dit artikel