nieuws

Cursus Erkend Vermogensplanner (HBO-niveau) start met 14 adviseurs

Archief

Met een klap op de gong van de Amsterdamse beurs is eind vorige maand de nieuwe Leergang Erkend Vermogensplanner van start gegaan.

 

De opleiding is ontwikkeld door Dukers & Baelemans in samenwerking met het Noordnederlands effektenkantoor (NNEK), Ortec Finance en Morningstar (beleggingsinformatie).

 

De opleiding, die start met veertien deelnemers, is bedoeld voor adviseurs die cliënten met een vermogen van meer dan _ 250.000 begeleiden en wordt gegeven op hbo- en hbo+-niveau. Er zijn drie modules: Financiële planning voor de vermogende relatie, Beleggen met vermogen en Klantzorg en integriteit. De leergang duurt negen maanden, kent een studiebelasting van tien uur per week en wordt afgerond met een assessment, afgenomen door Fontys Hogeschool Financieel Management. Deelnemers kunnen zich, als ze aan de overige voorwaarden van DSI voldoen, inschrijven in het DSI-register voor beleggingsadviseurs.

 

Reageer op dit artikel