nieuws

Commissie CFD houdt ‘landelijke presentatie’

Archief

De Commissie CFD heeft voor 16 november een “landelijke presentatie” gepland. Die wordt gehouden in het Van der Valk-hotel De Witte Bergen in Hilversum. De commissie presenteert zich als “dé belangenbehartiger van met name het kleine regionaal werkende adviesbedrijf” en zegt inmiddels ruim tweeduizend sympathisanten en donateurs te hebben.

Commissie CFD houdt ‘landelijke presentatie’

"De bijeenkomst staat in het teken van de actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied", aldus voorzitter Edwin Herdink over de 16e november. Op het programma staan onder meer het komende provisieverbod voor complexe producten en het nieuwe vakbekwaamheidsbouwwerk. Gastsprekers zijn Rene Graafsma en Bert ter Maat, de eerste over "de woekerpolisaffaire en de hieruit voortvloeiende aansprakelijkheid" en de tweede over "de stand van zaken rondom het oprichten van de eerste intermediaire verzekeraar Intermed".
De bijeenkomst in Hilversum duurt van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Reageer op dit artikel