nieuws

Avatar Pius ter ziele

Archief

Avatar Pius ter ziele

Pius Consilium, het anonieme lid van de raad van advies van de Commissie CFD, heeft zichzelf virtueel dood verklaard. Hij stopt per direct met zijn activiteiten. “Door de komst van het geheime genootschap Goed Advies wordt het in de branche wel erg druk met anonieme personen”, zo verklaart de zelfbenoemde avatar criticus zijn beslissing.

"Mijn doel was het bijeenbrengen van intermediairs, maar ondanks alle publiciteit rond mijn optreden is nog steeds maar maximaal 20% van het intermediair aangesloten bij Adfiz, OVFD of de Commissie CFD", aldus Pius. "Ik doe daarom een laatste oproep aan het intermediair om zich massaal aan te sluiten bij een belangenclub."
"Er is zich nu een sterke nieuwe stroming aan het vormen in assurantieland. Initiatieven zoals het New Financial Forum, Stichting Odin, AM Masterclasses en diverse interessante Linkedin-groups hebben de volle focus om het intermediair naar 2013 te loodsen. Mijn rol was die van criticus. Er is nu meer behoefte aan aansporing en enthousiasme", zo besluit Pius Consilium zijn testament.

Reageer op dit artikel