nieuws

Tijhuis in plaats van Van Uden op intermediair ASR

Archief

ASR heeft een wijziging doorgevoerd in de directie. Jolanda Hillebrand-Tijhuis (49) wordt per 1 oktober directeur Intermediair bij ASR. Zij neemt de plaats in van Boudewijn van Uden, die zich op zijn beurt gaat ontfermen over de communicatie van de Utrechtse verzekeraar, het onderdeel waar Tijhuis zich sinds oktober vorig jaar mee bezighield.

Tijhuis in plaats van Van Uden op intermediair ASR

De benoemingen volgen volgens ASR op een aanpassing van de commerciële organisatie. "Als directeur Intermediair kan Jolanda zich volledig richten op de verdere versterking van onze samenwerking met het intermediair. Zij brengt hiervoor meer dan 20 jaar ervaring mee, die zij in het bijzonder in het schadebedrijf heeft opgedaan", zo prijst Roeland van Vledder namens de raad van bestuur de benoeming aan. "Terwijl Boudewijn zijn brede kennis van en contacten in de verzekeringsmarkt kan inzetten om verder te bouwen aan de positionering van ASR bij alle stakeholders."

Reageer op dit artikel