nieuws

SNS Bank werft opnieuw franchisenemers

Archief

SNS Bank werft opnieuw franchisenemers

SNS Bank wil het aantal franchisevestigingen de komende jaren fors uitbreiden. De bank heeft nu 40 franchisenemers, die circa 90 marktgebieden bedienen. Het totaal aantal locaties – nu ruim 100 – wordt de komende jaren opgeschroefd tot meer dan 250, waarbij tweederde van de SNS Winkels zal worden gerund door franchisenemers.

Om dat doel te bereiken, worden zes informatieavonden georganiseerd. Een eerdere serie avonden heeft volgens SNS vorig jaar "tientallen kandidaten" opgeleverd. De komende informatieavonden worden gehouden in Zwolle, Utrecht, Leeuwarden en Den Bosch. Franchisenemers kunnen in maximaal drie marktgebieden een SNS Winkel openen. De beloning bestaat uit een vergoeding voor ieder SNS Bank-product dat klanten afnemen. "Dus ook voor de producten die je klanten via snsbank.nl of via SNS Klantenservice sluiten", aldus SNS Bank op de wervingssite Begineenbank.nl. Voor adviesgevoeligde producten wordt provisie uitgekeerd; voor andere producten geldt een servicevergoeding. "Voor zakelijke debetproducten (hypothecaire kredieten en/of hypothecaire leningen) en schadeverzekeringen ontvang je een leadvergoeding."

Reageer op dit artikel