nieuws

Prijs voor website van Monuta

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta beschikt van alle verzekeraars over de beste website. Dat blijkt althans uit onderzoek van bureau WUA naar de online prestaties van bijna 2.000 websites van Nederlandse bedrijven. In de top 100 van best scorende websites staat Monuta.nl op plaats 32 met een rapportcijfer van 6,84.

Prijs voor website van Monuta

De Monuta-website scoort vooral goed op de thema's 'vertrouwen' en 'web imago'. Circa 31% van de respondenten die Monuta.nl bezochten tijdens het onderzoek van WUA, besloot er uiteindelijk een verzekering te sluiten. 
In totaal hebben 23 verzekeraars een plaats veroverd in de top-100 van WUA. Naast Monuta zijn Centraal Beheer, Zilveren Kruis, Allsecur en Aegon in de bovenste regionen vertegenwoordigd en vormen ze samen de top 5 van 2011 als het gaat om verzekeraarsites. In de onderste regionen treffen we Yarden, Reaal, Delta Lloyd en Zelf.nl aan, die alle vier een zes min scoren als rapportcijfer voor hun website.
De vergelijkingssite van Independer is met de 21e plaats de hoogst genoteerde site uit de verzekeringsbranche.

Reageer op dit artikel