nieuws

NN sluit aan op Aplaza

Archief

Nationale-Nederlanden gaat zich aansluiten op transactieplatform Aplaza. Vanaf oktober kunnen daar de particuliere schade- en levenproducten, de schade- en inkomensverzekeringen voor bedrijven en de collectieve pensioenverzekeringen van NN worden gesloten.

NN sluit aan op Aplaza

Enkele producten, zoals de ZekerheidsCombinatie Bedrijven, worden later via Aplaza aangeboden. Verder wordt de dienst Documenten en Berichtenservice ook voor NN-producten beschikbaar gesteld. Daarmee worden documenten en berichten vanuit het systeemhuispakket bij de aangesloten verzekeraars opgehaald en automatisch bij de juiste polis in de administratie bijgewerkt.

NN is na Legal & General de tweede verzekeraar die het sluiten van levensverzekeringen via het platform mogelijk maakt. Het Aplaza-platform koppelt het softwarepakket van het intermediair direct aan de extranetten van de aangesloten verzekeraars, waardoor eenmalige invoer van gegevens mogelijk is. Onder meer Allianz, Delta Lloyd en De Goudse maakten eerder al een koppeling met Aplaza.

Reageer op dit artikel