nieuws

Nibe-SVV lanceert WFT PE-programma’s 2011 – 2012

Archief

Nibe-SVV lanceert WFT PE-programma’s 2011 – 2012

Opleidingsinstituut Nibe-SVV  is voor het eerst gestart met de uitgifte van PE-examenbundels, speciaal bestemd voor mensen die zich zelfstandig voorbereiden op het PE-examen. Cursisten kunnen de komende periode PE-examen doen met e-learning en een PE-boek als voorbereiding of een klassikaal programma volgen.

Met name de klassikale PE-programma's waren tijdens de vorige ronde een groot succes, aldus Nibe-SVV. Anders dan bij de overige studievormen vindt hier geen eindtoetsing plaats. "Cursisten worden op meerdere momenten beoordeeld via kennistoetsen, praktijksituaties en discussies. Door al die praktijkvoorbeelden is het leerrendement volgens onze cursisten veel groter", stelt het opleidingsinstituut dat tijdens de vorige jaargang ruim 40.000 PE-certificaten verstrekte.

Reageer op dit artikel