nieuws

Jubilee stapt in overlijdensrisicoverzekeringen

Archief

Jubilee stapt in overlijdensrisicoverzekeringen

Jubilee Europe, in ons land vooral actief met woonlastenpolissen, gaat online overlijdensrisicoverzekeringen aanbieden op de Nederlandse markt. Risicodrager is de Britse verzekeraar Reliance Mutual. De uitbreiding van het productenpakket staat niet op zichzelf: Jubilee zou ook werken aan opstal- en inboedelverzekeringen.

De overlijdensrisicoverzekering heeft een looptijd van maximaal dertig jaar en kan – gelijkblijvend of dalend – op één of twee levens worden gesloten. Premiebetaling kan per maand, jaarlijks of per koopsom. De polis kan gesloten worden via Jubilee.net, het platform waar tussenpersonen offertes kunnen aanvragen en direct standaarddekkingsbevestigingen kunnen afdrukken. De lancering van het "langetermijnlevenproduct" is volgens Jubilee "onderdeel van de strategie om een pakket van innovatieve dekkingen rondom de aankoop van een huis te bieden". De uitbreiding met opstal- en inboedelproducten staat gepland voor de "nabije toekomst", meldt Jubilee.
Jubilee Europe is onderdeel van Jubilee Group dat begin deze zomer overgenomen werd door Ryan Specialty Group (RSG). Assurantiemakelaar RSG wil met de overname van het voormalige Lloyd's-syndicaat toegang krijgen tot de Londense verzekeringsmarkt. De Jubilee Group telt tweehonderd werknemers, verdeeld over vier locaties in het Verenigd Koninkrijk en één in Amsterdam.

Reageer op dit artikel