nieuws

Jan des Bouvrie in spot Centraal Beheer

Archief

Jan des Bouvrie is vanaf 19 september te zien in een online commercial van verzekeraar Centraal Beheer Achmea. Nederland bekendste interieurontwerper gaat bovendien een ‘home makeover’ verzorgen voor consumenten die de komende weken worden geselecteerd uit de afsluiters van een woonverzekering van Centraal Beheer.

Jan des Bouvrie in spot Centraal Beheer

De commercial is opgenomen in de woning van Jan des Bouvrie. "Hierin is de interieurontwerper te zien in allerlei situaties waarvan consumenten niet kunnen bedenken dat ze hiervoor verzekerd zijn. Uiteraard zijn die bij deze verzekeraar wel gedekt", verklaart Centraal Beheer. "In de commercial toont Des Bouvrie aan dat niet alles in huis zwart-wit hoeft te zijn als het gaat om verzekeren."

Reageer op dit artikel