nieuws

Genomineerden bekend voor Generali VB Innovatieprijs 2011

Archief

Generali heeft de genomineerden bekendgemaakt die dit jaar gaan strijden om de Innovatieprijs en de Aanmoedigingsprijs, die worden uitgereikt tijdens de Verzekeringsbranchedag op 29 november in het Utrechtse Beatrixtheater.

 

Een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Hermen van der Lugt (directeur Novay) buigt zich de komende periode over wie de prijzen in ontvangst mogen nemen.

 

De Generali VB Innovatieprijs 2011 bestaat uit twee prijzen. De innovatieprijs van _ 7.500 is voor de winnende innovatie die al aantoonbaar financieel resultaat heeft opgeleverd. De aanmoedigingsprijs van _ 2.500 kan voor een idee zijn, maar ook voor een geïmplementeerde innovatie die zijn waarde nog moet bewijzen.

 

Voor de Innovatieprijs zijn dit jaar genomineerd: Ecurion Overijssel, Kicken Adviesgroep, Voogd & Voogd Verzekeringen en Vrijverzekerd.nl; voor de Aanmoedigingsprijs zijn genomineerd: Bureau mr. De Bruin, Gabriël Financiële Bescherming, Multimediair BV en Nedasco.

 

De genomineerde inzendingen geven volgens de jury een goed beeld van zaken die binnen de branche leven. "Het verbeteren van de adviesmethodieken en tools blijft een favoriet onderwerp. Dit geldt voor innovatie in de financiële dienstverlening, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Ook veranderingen van het business-model, gegeven de aankomende wetgeving rondom beloning, blijft een belangrijk onderwerp. Nieuw zijn de voorbeelden van de inzet van moderne marktbewerkingstechnieken, waarbij de app inmiddels ook een plek lijkt te veroveren binnen de branche", aldus de jury.

 

Reageer op dit artikel