nieuws

Eerste paal voor nieuwe vestiging Reaal in Alkmaar

Archief

Eerste paal voor nieuwe vestiging Reaal in Alkmaar

In Alkmaar is de symbolische eerste paal geslagen van het nieuwe Reaal-kantoor. Het circa 11.000 vierkante meter tellende kantoor met een half verdiepte parkeergarage verrijst aan de noordzijde van het centraal station, op de hoek van de Helderseweg.

De oplevering van het pand staat gepland voor eind 2012, maar het zal nog tot de zomer van 2013 duren voor de circa 950 medewerkers het pand kunnen betrekken. Het nieuwe kantoorgebouw wordt helemaal geschikt gemaakt voor 'Het Nieuwe Werken'.
Reaal is blij om in Alkmaar te kunnen blijven, zegt bestuurslid Dick Okhuijsen. "De plannen voor de bouw zijn ontstaan omdat we in de regio in enkele jaren hard gegroeid zijn tot een van de grootste werkgevers. We zijn ervan overtuigd dat we straks een prettige en duurzame werkomgeving hebben gecreëerd. We zien onze wens in vervulling gaan om het aantal locaties in de regio Alkmaar terug te brengen tot twee bij elkaar gelegen panden waardoor collega’s elkaar nog makkelijker kunnen vinden."

Reageer op dit artikel