nieuws

Ditzo komt met zorgpolis

Archief

Ditzo gaat eind dit jaar ook een ziektekostenverzekering aanbieden. Het nieuwe product is volgens de internetverzekeraar van ASR op verzoek van klanten ontwikkeld. Ditzo belooft onder meer directe online acceptatie en continue telefonische bereikbaarheid.

Ditzo komt met zorgpolis

"Onze aanpak is enthousiast ontvangen door consumenten. Op verzoek van onze klanten hebben we dan ook een nieuw product ontwikkeld: de Ditzo Zorgverzekering. Een verzekering waarin persoonlijke en oprechte aandacht centraal staat, en je géén last hebt van afspraken tussen zorgverzekeraars en zorgverleners of beperkte openingstijden."
De polis biedt vrije keuze van zorgverlener en "dat allemaal tegen één van de laagste premies van Nederland", belooft Ditzo. "Als er iets met je gebeurt wil je niet afhankelijk zijn van afspraken tussen je zorgverzekeraar en zorgverleners."
Naast de basispolis komen er drie aanvullende verzekeringen: ZorgGoed, ZorgBeter en ZorgBest. Parallel daaraan worden ook drie tandartspolissen aangeboden: TandGoed, TandBeter, TandBest. Risicodrager voor de polissen is ASR.
 

Reageer op dit artikel