nieuws

Directeur Kifid weg om ‘stijl van leidinggeven’

Archief

Kees Oosterholt, directeur van Kifid (het klachteninstituut voor de financiële dienstverlening), is teruggetreden, meldt Kifid in een persbericht. Hij wordt voorlopig niet vervangen. Het vertrek van Oosterholt volgt op kritiek op zijn functioneren die medewerkers van Kifid eerder dit jaar uitten, aldus het artikel in Het Financieele Dagblad.

Directeur Kifid weg om ‘stijl van leidinggeven’

Zij beschuldigden hem ervan te weinig te hebben gedaan om een hoger budget te krijgen voor Kifid. Daarnaast zou hij 'een schrikbewind' voeren, waardoor een reeks medewerkers na arbeidsconflicten opstapte. Oosterholt zou bovendien de vorig jaar vertrokken Ombudsman financiële dienstverlening Jan Wolter Wabeke hebben tegengewerkt. Wabeke stapte vorig jaar uit frustratie vroegtijdig op bij Kifid.
(Het Financieele Dagblad, pag. 2)
 
 
Verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Commissie toetst eigen regels van verzekeraars
(Het Financieele Dagblad, pag. 11)
 
Doorwerken en voordelig pensioen
(Trouw, pag. 13)

Reageer op dit artikel