nieuws

Claeren gaat strijd aan met agrarische verzekeraars

Archief

Volmacht Chartis

 

voor land- en werk-

 

materieel

 

Claeren Risicobeheersers in ‘s-Hertogenbosch ziet nieuwe kansen ontstaan in de sector land- en werkmaterieel.

 

Claeren is al geruime tijd gefocust op bedrijven in de landbouwmechanisatie inclusief dealerorganisaties en verzekert op die manier diverse wagenparken. "Het is een sector die heel kapitaalintensief is, met grote risico’s en dus een enorme verzekeringsbehoefte", zegt directeur volmachten Marco van Lokven van Claeren Assuradeuren, het volmachtbedrijf van Claeren.

 

"Wij hebben de juiste mensen in huis om de mensen in deze sector met raad en daad terzijde te staan en constateren bovendien dat verzekeraars als DeltaLloyd en ASR zich min of meer terugtrekken uit deze agrarische markt en merken bovendien dat de agrarische verzekeraar van oudsher, Interpolis, voor veel klanten te veel synoniem is met de Rabobank."

 

Volmacht Chartis

Om deze markt verder open te breken heeft Claeren Assuradeuren vanaf nu de beschikking over een door verzekeraar Chartis Europe verleende volmacht land- en werkmaterieel. "Deze volmacht is uitgebreid met bestuurdersaansprakelijkheid, collectieve ongevallen, zakelijke reis, schadeverzekering inzittenden (SVI) en Wegam binnen een zakelijke pakketpolis", aldus Van Lokven.

 

Claeren Risicobeheersers, dat vestigingen in Den Bosch en St. Oedenrode heeft, had in 2010 een omzet uit assurantiebemiddeling van _ 3,4 mln (2,9)

 

voor de ondertekening van de volmacht, poseert hier op de ophaalbrug van kasteel Maurick. V.l.n.r. Marc Claeren (directeur Claeren), Emiel Paay (Chartis), Enrico Bianchi (Chartis), Marco van Lokven (directeur Volmacht Claeren), Maurits Basters (Chartis) en Robert Davina (Claeren).

Reageer op dit artikel