nieuws

Campagne Florius onder naam ‘Hypotheek it easy’

Archief

Florius start een campagne onder de naam ‘Hypotheek it easy’ en lanceert in dat kader onder meer het ‘Hypotheek Rentecertificaat’. Dat geeft starters een rentegarantie, die “houvast en gemoedsrust” moet geven bij de zoektocht naar een betaalbare woning.  Alleen “een geselecteerde groep tussenpersonen” kan de certificaten verstrekken.

Campagne Florius onder naam ‘Hypotheek it easy’

Het Florius Hypotheek Rentecertificaat is een document dat de aangeboden rente gedurende drie maanden aan de houder van het certificaat garandeert. Het certificaat wordt voor iedere starter op maat gemaakt, met een indicatie van de maximale hoogte van de hypothecaire lening, de financiële ruimte voor het kopen van een huis en de totale maandlasten. "De huidige offertes van hypotheekverstrekkers sluiten niet aan bij de beleving van starters op de woningmarkt", meent Florius-directeur Joost Hembrecht. "De sterk fluctuerende hypotheekrente is een bron van onzekerheid. Daardoor vertroebelt het zicht op het totale bedrag dat ze kunnen lenen, inclusief de maandlasten."

De campagne 'Hypotheek it easy' loopt via de website van Florius én via een speciaal ontworpen Facebook-pagina.

Reageer op dit artikel