nieuws

Brand New Day onderzoek oprichting van eigen verzekeraar

Archief

Brand New Day, een aanbieder van pensioenspaarproducten die zich profileert als prijsvechter, onderzoekt de oprichting van een eigen verzekeringsmaatschappij. De nieuwe dochter moet arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekeringen gaan verkopen. Dat zegt Kalo Bagijn, oprichter en directeur van het bedrijf in Het Financieele Dagblad.

Brand New Day onderzoek oprichting van eigen verzekeraar

Brand New Day, dat begin 2010 is gestart door de oprichters van BinckBank (onder wie Bagijn), denkt dat arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekeringen een passende verbreding zijn op het productaanbod. Brand New Day verkoopt nu bankspaarproducten aan particulieren, die deze kunnen aanvullen met een overlijdensrisicoverzekering van een andere aanbieder. Daarnaast gaat Brand New Day collectieve pensioencontracten beheren voor bedrijven, via een in oprichting zijnde joint venture met verzekeraar ASR Nederland.
(Het Financieele Dagblad, pag. 13)
 
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Zwitserse hypotheek treft miljonair
(Het Financieele Dagblad, pag. 1)
 
Vertragingsschade moeilijker te claimen
(De Telegraaf, pag. 1)
 
Twijfels bij databank schulden consument
(De Telegraaf, pag. 21)
 
AFM gaat 'mystery shoppers' terughoudend inzetten
(De Gelderlander, pag. 16)
 
Independer op zoek naar beste hypotheekkantoor
(De Gelderlander, pag. 16)
 
Zwaar weer in pensioenland
(De Gelderlander, pag. 16)
 
KLM in actie tegen claimweg
(Het Parool, pag. 14)
 
DNB onderzoekt ook cultuur bij pensioenfondsen
(NRC Handelsblad, pag. 29)

Reageer op dit artikel