nieuws

Blauw nomineert drie partijen voor Gouden Spreekbuis

Archief

Onderzoeksbureau Blauw Research heeft Florius, Obvion en SNS Bank genomineerd voor de Gouden Spreekbuis. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de geldgever die zich heeft meest positief heeft ontwikkeld op het gebied van bekendheid, waardering en imago onder het intermediair.

Blauw nomineert drie partijen voor Gouden Spreekbuis

Blauw houdt daartoe jaarlijks een onderzoek. "Voor de drie genomineerden geldt dat zij zich goed hebben weten te ontwikkelen ofwel stand hebben weten te houden in een jaar waarin de markt goed is wakker geschud", aldus het bureau.
Behalve de Gouden Spreekbuis wordt ook de Performance Award toegekend. Die prijs gaat naar de geldverstrekker die het best presteert op de belangrijkste tevredenheidaspecten in de ogen van het intermediair: tevredenheid met het offerteproces, acceptatieproces, acceptanten, accountmanagers en algemene informatievoorziening. De genomineerden voor de Performance Award zijn Nationale-Nederlanden, Obvion en WestlandUtrecht, die vorig jaar beide prijzen in de wacht sleepte. De prijzen worden op 29 november uitgereikt.

Reageer op dit artikel