nieuws

Avéro claimt zekere uitkomst met nieuw pensioenproduct

Archief

Avéro Achmea heeft het Uitkomstzeker Pensioen geïntroduceerd, een middelloonregeling met een vast tarief. Behalve op fee-basis kan het product (tot 2013) ook worden gesloten op basis van doorlopende provisie.

 

"U krijgt niet te maken met onverwachte verrekenverschillen voor waardeoverdrachten. Ook budgetteren maken we voor u eenvoudiger: mogelijke overrente wordt vooraf berekend en door een marktrentecorrectie in de premie verwerkt", meldt Avéro aan werkgevers. Een ANW-hiaatpensioen, een tijdelijk partnerpensioen en een arbeidsongeschiktheidspensioen zijn optioneel mee te verzekeren.

 

De pensioenuitkering voor de werknemer is gegarandeerd. Bij pensionering voor 65 jaar kan een deel van het ouderdomspensioen worden omgezet in een tijdelijke uitkering tot 65 jaar. Voor wie uiterlijk tien jaar voor de pensioendatum parttime gaat werken (minimaal 50%), blijft de pensioenopbouw gelijk. Dat geldt ook voor werknemers die in een lager betaalde functie gaan werken.

 

Reageer op dit artikel