nieuws

Autopremies Reaal met gemiddeld 7,5% omhoog

Archief

Reaal maakt bekend dat de eerder deze week aangekondigde verhoging van de premies voor alle zakelijke en particuliere personen-, bestel- en vrachtautoverzekeringen per 1 november gemiddeld 7,5% zal bedragen.

Autopremies Reaal met gemiddeld 7,5% omhoog

Verzekeringen die nog op het autotarief staan dat tussen eind 2004 en september 2006 heeft gelopen, worden niet verhoogd en dat geldt ook voor het 'oud AXA' en het 'oud-Winterthur' tarief. Het actietarief van 10% voor de zakelijke personenautoverzekering komt te vervallen. Personenauto's, bestelauto's en vrachtauto's die nog op een ander tarief staan, worden omgezet naar het huidige tarief. De premieverhoging voor deze polissen is maximaal 10%.
Reaal schrapt eveneens per 1 november de No Claim Garantie op bestaande polissen; sinds 1 juni was het al niet meer mogelijk om deze als aanvullende dekking te sluiten. Als reden wordt aangegeven dat de schadelast te hoog is en de premies onder druk staan.

Reageer op dit artikel