nieuws

Reconditioneerder Belfor halveert aantal vestigingen

Archief

Belfor Nederland, gespecialiseerd in reconditionering en schadesanering, zal per 1 oktober vier van de acht vestigingen sluiten. Van de 120 medewerkers komen er 35 op straat te staan. Algemeen directeur Jan van der Kleij legt reeds per 16 augustus zijn functie neer en zal worden opgevolgd door Leo Mulder, die al deel uitmaakt van het managementteam van Belfor.

Reconditioneerder Belfor halveert aantal vestigingen

Besloten is dat de vestigingen in Alkmaar, Heerenveen, Eindhoven en Zoeterwoude worden gesloten. Lopende opdrachten worden nog afgehandeld, maar nieuwe opdrachten zullen worden overgenomen door de vestigingen in Heerlen, Rotterdam en Weesp en die van Recontec in Dordrecht (technische reconditionering). "Hierdoor kunnen wij nog steeds een landelijke dekking aanbieden", aldus Mulder.
Belfor heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in kwaliteit en kwantiteit van mankracht en dienstverlening, zegt hij. "Ondanks alle aanpassingen en positieve reacties blijft de omzet echter achter bij onze doelstellingen. Daarom hebben wij nu een aantal maatregelen getroffen om onze continuïteit in Nederland te waarborgen."
Van der Kleij zal zich tot het einde van het jaar bezighouden met de afbouw van de werkzaamheden die voortvloeien uit de sluiting van de vestigingen en het beëindigen van het samenwerkingsverband met medewerkers.

Reageer op dit artikel