nieuws

Zekur begeeft zich op terrein schadepolissen

Archief

Zekur, een label van Univé en bekend van de online te sluiten zorgverzekeringen voor jongeren, begeeft zich in een nieuwe tak van sport: Zekur Wonen. Het betreft een pakket schadeverzekeringen voor jongeren die op zichzelf wonen.

Zekur begeeft zich op terrein schadepolissen

Net als de zorgverzekeringen kennen de Zekur-woonverzekeringen twee varianten: een basispakket en een uitgebreid pakket. Gewoon Zekur Wonen omvat een avp- en een inboedelpolis, eventueel aan te vullen met een woonhuisverzekering en afkoop van het eigen risico. Extra Zekur Wonen omvat avp, inboedel, reis, multimedia buitenshuis, ongevallen en rechtsbijstand. Dit pakket kan nog worden aangevuld met woonhuis, annulering reis, extra buitenshuis, extra ongevallen en extra rechtsbijstand.
De premie voor het basispakket varieert tussen € 2,50 en € 27,05, afhankelijk van wat is meeverzekerd en de leefsituatie (student, single of duo). Voor het uitgebreide pakket moet maandelijks tussen € 12,50 en € 68,15 worden betaald. De premies zijn inclusief assurantiebelasting. Verzekerde jongeren betalen geen poliskosten, wijzigingskosten, termijntoeslagen of andere bijkomende kosten, meldt Zekur.

Reageer op dit artikel